Λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα (αρ.50, παρ.12, Ν.4002/2011) Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

Self Limitation


Η Rebels Gaming Ltd.  προσφέρει τις παρακάτω επιλογές προσωπικού ορίου:

Α. Το όριο καταθέσεων μπορεί να προσδιοριστεί σε
- μηνιαία
- εβδομαδιαία ή
- ημερήσια βάση

Β. Το όριο πονταρίσματος μπορεί να προσδιοριστεί σε
- μηνιαία
- εβδομαδιαία ή
- ημερήσια βάση

και μεμονωμένα για κάθε προϊόν που προσφέρουμε. Ελέγξτε το λογαριασμό σας, για να βεβαιωθείτε ότι θέσατε το όριο πονταρίσματος στη σωστή ομάδα προϊόντων.
Μπορείτε να ορίσετε οι ίδιοι τα όρια πονταρίσματος μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Το όριο πονταρίσματος αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο ελέγχου των συνολικών εξόδων σας.
Αν θέλετε να ορίσετε κάποιο επιπρόσθετο όριο πονταρίσματος, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη πως όλα τα όρια θα τεθούν σε ισχύ μετά την επιβεβαίωση του ορίου σας.

Κάθε επιβεβαιωμένο όριο μπορεί να αρθεί έπειτα από μια περίοδο 7 ημερών, μετά από δική σας αίτηση. Αιτήσεις για μεγαλύτερα όρια θα τεθούν σε ισχύ αμέσως, δηλαδή μόλις αποθηκευθεί η αλλαγή των ορίων.

Μπορείτε να δείτε το ισχύον όριο του λογαριασμού σας επιλέγοντας «Λογαριασμός» και στη συνέχεια «Όρια».

Οι περίοδοι έχουν ως εξής:

Ημερήσια= την τρέχουσα ημέρα από 00:00:00 έως 23:59:59

Εβδομαδιαία= Δευτέρα 00:00:00 έως Κυριακή 23:59:59

Μηνιαία= 01.xx 00:00:00 έως 31.xx 23:59:59 (η τελική ημερομηνία εξαρτάται φυσικά από το πόσες μέρες έχει ο μήνας)

Αν θέσετε εβδομαδιαίο όριο της τάξεως των 200 ευρώ την Τετάρτη, το όριο αυτό δεν ισχύει μέχρι την επόμενη Τρίτη, αλλά μέχρι την Κυριακή.

Όποια ενέργεια πραγματοποιηθεί κατά την τρέχουσα περίοδο πριν τον καθορισμό κάποιου ορίου, δε θα ληφθεί υπόψη. Για παράδειγμα: Το Σεπτέμβριο έχετε πραγματοποιήσει μια κατάθεση 300 ευρώ και στις 17 Σεπτεμβρίου ορίζετε ένα μηνιαίο όριο πονταρίσματος 300 ευρώ. Μπορείτε μέχρι το τέλος του μήνα να καταθέσετε 300 ευρώ ακόμα.

Όποια αποπληρωμή έχει πραγματοποιηθεί δεν επηρεάζει το καθορισμένο όριο κατά την τρέχουσα περίοδο.

Η ρύθμιση ενός προσωπικού ορίου ή ενός χαμηλότερου (δηλαδή αυστηρότερου) ορίου τίθεται άμεσα σε ισχύ. Η ρύθμιση ενός υψηλότερου προσωπικού ορίου ή η κατάργησή του τίθεται σε ισχύ μετά την πάροδο 7 ημερών.

Γ. Μπορείτε να θέσετε όριο και για τη διάρκεια ενός παιχνιδιού για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Για να τεθεί όριο στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail στην εξυπηρέτηση πελατών, στο οποίο να αναγράφεται η ακριβής διάρκεια του ορίου που επιθυμείτε σε λεπτά της ώρας. Για τυχόν αλλαγές ή κατάργηση του ορίου για τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ισχύει η διαδικασία που έχει ήδη περιγραφεί: Η ρύθμιση ενός υψηλότερου ορίου ή η κατάργησή του τίθεται σε ισχύ μετά την πάροδο 7 ημερών. Η ρύθμιση ενός χαμηλότερου ορίου τίθεται άμεσα σε ισχύ.   

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες.