Οι επιλογές μου
Τα στοιχήματά μου
Το στοίχημά σας έγινε αποδεκτό. Καλή τύχη!
Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα. Για να προσθέσεις ένα στοίχημα στο στοιχηματικό κουπόνι, πρέπει να επιλέξεις την απόδοση που επιθυμείς.
  • Συνολικό στοίχημα: 0.00 EUR
  • Πιθανά Κέρδη: 0,00 EUR

Πιθανό καθαρό κέρδος

Κέρδη ως και 100 ευρώ δεν φορολογούνται. Κάθε ποσό κέρδους ανά κουπόνι άνω των 100 Ευρώ για παίκτες με μόνιμη ή επιβεβαιωμένη κατοικία στην Ελλάδα φορολογείται.

Περισσότερες πληροφ.
Το στοίχημά σας διαβιβάζεται... Παρακαλώ περιμένετε...
Προσοχή!
Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Τα στοιχήματά μου".
Στο στοιχηματικό κουπόνι

Στοιχήματα συνδυασμού

Στοίχημα στα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα παγκοσμίως στο χόκεϊ στον πάγο.

Περισσότερα Λιγότερα

Στοίχημα χόκεϊ στον πάγο. Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα που απαιτεί δύναμη και ταχύτητα. Είναι δημοφιλές στον Καναδά, την Ευρώπη, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το χόκεϊ επί πάγου είναι το επίσημο εθνικό χειμερινό άθλημα του Καναδά και το δημοφιλέστερο χειμερινό άθλημα στη Λευκορωσία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Φινλανδία, τη Λετονία, τη Ρωσία και τη Σλοβακία. Το χόκεϊ επί πάγου πιθανότατα προήλθε από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η ιδέα των παιχνιδιών με μπαστούνι και μπάλα χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το Χόκεϊ επί πάγου αναπτύχθηκε στην Αγγλία στα τέλη του 17ου αιώνα. Στη συνέχεια το χόκεϊ επί πάγου εξήχθη στη Βόρεια Αμερική και η σύγχρονη έκδοσή του αναπτύχθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το Μόντρεαλ θεωρείται η γενέτειρα του σύγχρονου οργανωμένου χόκεϊ επί πάγου με την πόλη να φιλοξενεί το πρώτο παιχνίδι χόκεϊ σε κλειστό γήπεδο το 1875.
Νόμιμο online στοίχημα στο internet και περισσότεροι μέθοδοι συναλλαγών στο χόκεϊ επί πάγου.