Δευτέρα, 17. Δεκεμβρίου 2018

Φινάλε του πρώτου γύρου στη Super League!

Αποστολές εντός έδρας για τις δύο προπορευόμενες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, απαιτητικές δοκιμασίες για τον Ατρόμητο και για τον Παναθηναϊκό σε Ηράκλειο και Αγρίνιο κατ’ αντιστοιχία.

Φινάλε του πρώτου γύρου στη Super League!

Η αυλαία του πρώτου γύρου στη Super League πέφτει και οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. 

Ο «Δικέφαλος» θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι «ερυθρόλευκοι» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Λάρισα με στόχο να καταστήσουν ακόμα πιο ξεκάθαρα πως η κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι δική τους υπόθεση.

Ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να τους διαψεύσει και να περάσει χωρίς απώλεια από την απαιτητική έδρα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Περιστεριώτες πρέπει να αρχίσουν να ασχολούνται περισσότερο με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρήσουν την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Η Ενωση, «λαβωμένη» ποικιλότροπα από ακόμα μία βαθμολογική απώλεια μετά το 0-0 στη Λάρισα, καλείται να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού στο «Σπύρος Λούης», ενώ ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το Αγρίνιο ώστε να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» είχαν φύγει νικητές από το γήπεδο του Αγρινίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι άλλη ιστορία.

Η δράση όμως, δεν περιορίζεται στον ελληνικό χώρο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το βράδυ του Σαββάτου η ασταμάτητη Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Ρόμα με στόχο να καταθέσει ακόμα μία απόδειξη της ανωτερότητάς της στη Serie A, ενώ στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ που… ζεσταίνεται για το γεμάτο δράση εορταστικό της πρόγραμμα, ξεχωρίζει η δοκιμασία της Τότεναμ στο «Γκούντισον Παρκ» της Εβερτον.

Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα κάνουν Χριστούγεννα με πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπά τους;